Неймар вече е съобщил пред ПСЖ в кой отбор иска да премине


Неймар вече е съобщил пред ПСЖ в кой отбор иска да премине
Снимка: Getty Images/Guliver

10341 0

Едно от желанията на Барселона около сагата с Неймар се осъществи, а именно бразилецът да постави под напрежение ПСЖ. Макар и не публично, нападателят в прав текст е заявил пред ръководството на парижани, че обмисля единствено и само трансфер в Барселона.

Футболистът е бил на наясно, че каталунците готвят нова оферта за него и сега е правилният момент, в който лично да вземе отношение. Категорично е заявил пред спортния директор Леонардо, че иска да се завърне на "Камп Ноу", а не да ходи в Реал Мадрид или Ювентус.

Днес делегация на испанския шампион пристигна в Париж за нови преговори, този път лично с боса на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи. Офертата на каталунците била или 170 млн. евро, или сделка, в която да бъде включен Усман Дембеле към определена сума.

Медиите Франция вече информираха, че от "Парк де Пренс" искат Нелсон Семедо, но той не иска да напуска Барселона. Остават сам още 6 дни до затварянето на трансферния прозорец, в които трябва да се реши окончателно бъдещето на Неймар. Ако преговорите с Барселона с провалят, то Реал и Юве продтлжават да чакат.

Междувременно капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос "изчетка" Неймар с ласкави думи по негов адрес (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички