ПСЖ поиска определен играч от Реал Мадрид, иначе няма да преговаря за Неймар


ПСЖ поиска определен играч от Реал Мадрид, иначе няма да преговаря за Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

8399 0

От Пари Сен Жермен са поискали един конкретен играч от Реал Мадрид, който да влезе в евентуална сделка за Неймар. Това е бразилското крило на "белия балет" - Винисиус. Френският шампион настоява да привлече Винисиус Жуниор и ако това не се случи, ще сложи край на контактите си с мадридчани около продажбата на своята суперзвезда.

Спортният директор на парижани - Леонардо, най-много иска да отмъкне таланта. От френския клуб вече три пъти са опитали да вземат Винисиус, но от Реал са били непреклонни. Именно за това са надяват, че ще използва евентуална сделка за Неймар, то от "Сантяго Бернабеу" биха се съгласили да дадат Винисиус.

От ПСЖ искат да привлекат за постоянно бразилския младок, а не под наем. Сагата около Неймар вече се вихри цяло лято и бяха замесени не малко играчи, които може да бъдат ползвани в сделката. Президентът на "белите" Флорентино Перес отдавна иска бразилския национал на "Сантяго Бернабеу" и вече направи два неуспешни опита да го привлече. А каква е новината относно нападателя, която може да разочарова испанците вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички