ПСЖ пожела 100 милиона и двама каталунци за Неймар


ПСЖ пожела 100 милиона и двама каталунци за Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

11761 0

Трансферната сага около бразилската звезда Неймар продължава с пълна сила, въпреки че летният трансферен прозорец затваря след само четири дни - на 31 август. Според последните информации Пари Сен Жермен е контрирал досегашните офертите на Барселона за Неймар, като на свой ред е отправил предложение.

Френският шампион е пожелал 100 млн. евро и двама футболисти на "блаугранас" - Нелсон Семедо и Усман Дембеле, твърди авторитетното френско издание Le Parisien. Според испанското радио RAC1 пък ръководствата на двата отбора са насрочили нова среща помежду си за вторник през деня в Париж, където да проведат разговори във връзка с трансфера на бразилеца.

"Лос кулес" трябва да подходят изключително внимателно в преговорите за Неймар, който е силно желан и от другия испански колос - Реал Мадрид. През изминалия ден се появиха информации, че ПСЖ е готов да преговаря с "белия балет", но само ако получи един конкретен футболист от Кралския клуб.

Междувременно капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос "изчетка" Неймар с ласкави думи по негов адрес (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички