Какво иска ПСЖ в замяна, за да пусне Неймар в Барселона?


Какво иска ПСЖ в замяна, за да пусне Неймар в Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

18655 0

След като от Барселона обявиха, че Неймар иска да се завърне на "Камп Ноу", различните трансферни спекулации за това какво ще коства на клуба подобна сделка заваляха. И, според вестник "Sport", ръководството на ПСЖ вече има идея какво ще поиска в замяна на бразилския ас.

Информацията сочи, че парижани искат и Филипе Коутиньо, и Осман Дембеле - футболисти, за които "блауграна" плати около 250 милиона евро (без допълнителните бонуси в контрактите с Ливърпул и Борусия Дортмунд). Двамата много трудно се справят на "Камп Ноу", като това важи до голяма степен за френския ас.

Именно той е голямата цел на парижани. Треньорският щаб вижда в него бъдеща суперзвезда и смята, че може да изгради солиден отбор около неговите качества. Коутиньо пък е цел на френския шампион от няколко години, но преди сезон и половина бразилецът пожела да играе в Барселона и дори намали претенциите си за заплата, за да се озове в Каталуния.

В Барселона не иска да се разделят и с двамата играчи, като се готвят за дълги преговори за Неймар. Освен това от клуба са инструктирали играча лично да обяви желанието си да напусне, за да помогне в преговорите. Засега няма нищо официално между двата тима, но стана ясно кога Неймар ще говори по темата с трансфера (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички