От Барса признаха: Неймар иска да се върне на "Камп Ноу", но...


От Барса признаха: Неймар иска да се върне на "Камп Ноу", но...
Снимка: Getty Images/Guliver

4811 0

Вицепрезидентът на Барселона Жорди Кардонер твърди, че бразилската звезда Неймар иска да се върне на "Камп Ноу". Той обаче подчерта, че до момента не е имало контакт между ръководствата на "блаугранас" и Пари Сен Жермен.

"Не е времето да говорим за нови попълнения. Правилно е да кажем, че Неймар иска да се върне в Барселона, но не съм съгласен, че клубът е решен да го привлече, това просто не се коментира", започна Кардонер.

"Има много неща около неговото напускане, които не харесвам, много неща. Имаше твърдения, че сме привлекли Неймар. Не сме привличали никого. Не сме установявали контакт с него. Той и много други искат да играят за Барселона", добави още той.

"Не ме изненадва, че Неймар иска да се върне, това вече се е случвало с други играчи и те са се връщали - Фабрегас, Пике. Неймар е велик играч, но обстоятелствата, при които напусна трябва да бъдат оценени, за да се види дали това (трансферът - б.р.) може да стане реалност", смята вицепрезидентът на каталунците.

"Разбирам, че всеки играч си е поставил за цел да дойде в Барселона, където са играли най-добрите футболисти в историята. Всички играчи може да искат да дойдат и да играят за нас, но ние трябва да поддържаме балансиран бюджет", завърши Кардонер.

В момента Неймар е ангажиран с националния отбор на Бразилия и Копа Америка, като късно тази нощ се изправят срещу Парагвай от четвъртфиналите на турнира. В социалните мрежи обаче се появи видео, на което бразилската звезда и неговите сънародници - Марсело и Винисиус, купонясват по нощите на пищно парти (видео и подробности вижте тук).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички