Дешан за Пол Погба: Той остава неразбран


Дешан за Пол Погба: Той остава неразбран
Снимка: Getty Images/Guliver

930 0

Треньорът на френския национален отбор Дидие Дешан бе част от международната пресконференция на ФИФА. Тя се проведе в събота в английската столица Лондон, като огромен брой треньори и специалисти се събраха на едно място. 

Едно от най-интересните изказвания направи именно селекционерът на "петлите", който говори дори персонално за двама от играчите си. Става въпрос за Нголо Канте и Пол Погба.

"Голяма част от света имат виждане за Пол Погба, което не показва какъв е той всъщност. Създава му се образ на човек, който търси център на внимание и е индивидуалист. Няма нищо вярно в това. Случвало му се да получава ненужна критика от пресата и това е довело до агресия от негова страна. 

КАК МОУРИНЬО КОМЕНТИРА СЛУХА, ЧЕ ПОГБА ИСКА ДА НАПУСКА

Нголо Канте е един от най-добрите играчи в националния отбор на Франция, а не знам защо, но ролята му остава недооценена и подценявана. Тя е много по-важна, от колкото всички си мислят", сподели световният шампион от Русия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички