Дани Алвеш: В Париж са доста расистки настроени


Дани Алвеш: В Париж са доста расистки настроени
Снимка: Getty Images/Gulliver

1328 0

Бившият играч на Барселона, ПСЖ и Ювентус - Даниел Алвеш, разкри, че хората в Париж "могат да бъдат доста расисти". Той признава, че нещата за него са били перфектни по време на престоя му във френския шампион (на професионално ниво), но на лично - не съвсем.

"Бе доста интересен културен шок (Париж). За почивка е идеално място, но за живот - не точно. Малко ми напомня на Сао Пауло, но в Париж хората могат да бъдат доста расистки настроени. Не към мен конкретно, но знам какво е казвано по адрес на мои приятели" - сподели Алвеш.

В момента 36-годишният футболист е част от състава на бразилския Сао Пауло. Въпреки напредналата си възраст, той продължава да се състезава за националния отбор на Бразилия, като дори бе титуляр в последните две срещи на южноамериканците. А защо бившите съотборници на Алвеш от Барселона ще пътуват близо 600 км с автобус, а не със самолет - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички