Бащата на Неймар не смята, че синът му е показал неуважение към ПСЖ


Бащата на Неймар не смята, че синът му е показал неуважение към ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

2717 0

Бащата на Неймар направи доста интересно изказване. Според него синът му не е показал неуважение към Пари Сен Жермен, избирайки тяхната загуба с 1:6 от Барселона като любим футболен спомен.

Звездата се присъедини едва днес към предсезонната подготовка на френските шампиони, а неговото желание да напусне в посока обратно на „Камп Ноу" е всеизвестно.

„Моят син не е показал неуважение към ПСЖ или към играчите, които играха преди 2 г. Някои от тях са негови съотборници. Той просто помни този двубой като един от най-важните в неговата кариера. Моят син е футболист на ПСЖ, но не може просто да забрави своята история, която в крайна сметка го доведе в Париж", заяви Неймар старши, защитавайки сина си.

Припомняме, че Неймар не крие желанието си да напусне "Парк де Пренс", като следваща дестинация на най-скъпия играч в историята изглежда, че ще бъде неговия бивш клуб - Барселона. Последната оферта, която Барселона пък предложи на ПСЖ за Неймар включваше само играчи и никакви пари. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички