Неймар съсипа ПСЖ с отговор на въпроса "Кой е любимият му момент в кариерата?" (ВИДЕО)


Неймар съсипа ПСЖ с отговор на въпроса "Кой е любимият му момент в кариерата?" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

6781 0

Голямата звезда на световния футбол Неймар за пореден път доказа, че е готов да се завърне в Барселона. Бразилецът премина в ПСЖ през лятото на 2017 година срещу 222 милиона евро именно от "Камп Ноу". 

През това лято обаче стана ясно, че Ней иска да си тръгне от Париж, като дори президентът на каталунците Хосеп Мариа Бартомеу потвърди това. Сега пък Неймар още един път подсказа, че иска отново да заиграе с Лионел Меси и Луис Суарес, когато даде отговор на въпроса "Кой е любимият ви момент в кариерата?".

"Най-щастливият ми момент? Не знам. Е, сигурно, когато победихме срещу ПСЖ с Барселона, беше невероятно. Мисля, че това беше най-доброто усещане за всички нас. Това, което почувствах при шестия гол, не съм го чувствал никога в живота си", споделя Неймар.

Последната оферта, която Барселона предложи на ПСЖ за Неймар включваше само играчи и никакви пари. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички