Звездният нападател на Евертън Ричарлисон се прибра в Бразилия и намекна ясно какво очаква от бъдещето си


Звездният нападател на Евертън Ричарлисон се прибра в Бразилия и намекна ясно какво очаква от бъдещето си
Снимка: Getty Images

1818 0

Звездата на Евертън Ричарлисон намекна, че е готов да напусне "карамелите" през идното лято, заявявайки, че клубът и старши треньорът Франк Лампард знаят какво иска.

Бразилецът изигра ключова роля за оцеляването на "сините" в Елита на Англия, отбелязвайки 10 гола в 30 мача (шест от тях бяха вкарани от месец април нататък). 25-годишният нападател е обект на интерес от редица европейски грандове, включително ПСЖ и Байерн Мюнхен.

"Когато говорим за смяна на клубовете, нещата стават малко по-сложни заради историята, която написах в Евертън. Феновете ме харесват много. Но, аз вече казах моето мнение на ръководството, говорих и с Франк Лампард - той знае какво искам!", каза Ричарлисон пред репортери в Бразилия, след като се присъедини към лагера на националния си отбор.

"Въпреки това, каквото и да се случи, аз съм тотално фокусиран върху футбола, без значение къде съм. Винаги ще играя с настроение и желание", допълни още Ричарлисон, който има договор с Евертън до 30 юни 2024 година, а цената му е около 50 милиона евро!

Вижте още: Ромелу Лукаку пред сензационно завръщане в Интер?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички