Звездата на Тотнъм: Опитах се да изтрия спомена от загубения финал в Шампионска лига


Звездата на Тотнъм: Опитах се да изтрия спомена от загубения финал в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1860 0

Звездата на Тотнъм Хари Кейн отправи предупреждение към Ливърпул преди гостуването на „Анфийлд“ днес, казвайки, че тимът на Юрген Клоп не е недосегаем. Двата състава ще се изправят един срещу друг за първи път след финала в Шампионска лига, в който мърсисайдци надиграха „шпорите“ с 2:0.

"Ван Дайк е страхотен защитник, но не е недосегаем, както и Ливърпул. Просто трябва да се концентрираме върху себе си. Всеки тим може да бъде победен и ние просто трябва да направим всичко необходимо това да се случи на „Анфийлд“. Като нападател, не става въпрос за сблъсък един на един на терена, случват се много неща. Ван Дайк е наистина невероятен бранител и прекара дотук два страхотни сезона с екипа на Ливърпул“, започна английският национал.

"Така че от моята гледна точка, аз трябва да играя своята игра и да се опитам да се разпиша и да дам асистенции. В края на деня става въпрос за отборен спорт, така че трябва да сме задружни и да действаме като колектив, за да имаме успех. Искаш да спечелиш, да вземеш връх над съперника и те ни надиграха през май или юни, когато и да беше. Опитах се да изтрия този спомен от съзнанието си“, призна Кейн. Двубоят между Ливърпул и Тотнъм е от 18:30 часа българско време.

Ливърпул пък има доста сериозен проблем заради издигнат банер от своите фенове с лика на Дивок Ориги - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички