Къде да гледаме сблъсъка Ливърпул - Тотнъм?


Къде да гледаме сблъсъка Ливърпул - Тотнъм?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2144 0

Тази вечер от 18:30 часа Ливърпул посреща Тотнъм в голямото дерби на десетия кръг от Висшата лига. Отборът на Юрген Клоп е лидер в класирането, като има три точки преднина пред Манчестър Сити, който е с мач повече.

Мърсисайдци започнаха ударно сезона в Англия, като след девет изиграни мача имат осем победи и едно равенство срещу Манчестър Юнайтед в последния кръг. За Тотнъм настоящата кампания не може да стъпи и на малкия пръст на миналогодишната, когато бяха във вихъра на английския, а и европейски футбол. "Шпорите" са в средата на подреждането с едва три победи до момента и на цели 12 точки от "червените" в подреждането.

Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport 2. Преди двубоя Юрген Клоп признам, че Александър-Арнолд вероятно ще е готов след прекаран вирус, но Клоп призна, че Матип остава под въпрос заради проблем в коляното. Джердан Шакири също е извън сметките. При "шпорите" контузия все още лекува капитанът - Юго Лорис.

Ливърпул пък има доста сериозен проблем заради издигнат банер от своите фенове с лика на Дивок Ориги - ето повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички