Звездата на Ливърпул Анди Робъртсън разкритикува себе си и съотборниците си след загубата от Брентфорд


Звездата на Ливърпул Анди Робъртсън разкритикува себе си и съотборниците си след загубата от Брентфорд
Снимка: Getty Images

1186 0

Звездата на Ливърпул - Анди Робъртсън, сподели разочарованието си от шокиращата загуба с 1:3 от Брентфорд във Висшата лига. Мърсисайдци загубиха срещата от 17-и кръг на английския елит в понеделник (02.01), което ги остави извън топ 5 на класирането.

Поредното незадоволително представяне на възпитаниците на Юрген Клоп вбеси привържениците на клуба, които реагираха остро в социалните мрежи. По подобен начин се чувства и самият Робъртсън, който призна за сериозни грешки в двубоя с "пчеличките".

"Очевидно не направихме това, което се очакваше. Просто е. Нямахме хора отзад, както и по крилата. Нямахме никого в празните пространства и не можехме да задържим топката. Губехме вторите топки. Справиха се с извеждащите ни пасове и преките свободни удари", коментира след двубоя бранителят и продължи.

"Така че да, когато събереш всички тези неща, никога не би могъл да си тръгнеш с добър резултат от това място. Знаехме с какво в Брентфорд са добри. Не е трудно да работиш върху това. Постоянно го използват. Бяхме подготвени какво да очакваме, но се затруднихме.

Преките свободни бяха важно оръжие за тях. Първите 2 гола дойдоха от такива положения. Разочарованието от наша гледна точка е огромно. Тръгваш си на полувремето при резултат 2:0 и трябва да си готов за битка", допълни още той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички