Алекс Окслейд-Чембърлейн от Ливърпул сравни критикувания Дарвин Нунес със Садио Мане


Алекс Окслейд-Чембърлейн от Ливърпул сравни критикувания Дарвин Нунес със Садио Мане
Снимка: Getty Images

2231 0

Полузащитникът на Ливърпул - Алекс Окслейд-Чембърлейн, направи любопитно сравнение между бившата суперзвезда на тима Садио Мане и новия нападател Дарвин Нунес. Според халфа, мърсисайдци се адаптират без сенегалеца и с уругвайския таран на негово място.

Мане се раздели с "червените" през лятото, когато клубът не пожела да преподпише договора му. Той бе от ключова роля за отбора, воден от Юрген Клоп, в продължение на 6 сезона. На сметката си с тима има изиграни 269 мача, в които записва 120 гола и 48 асистенции, печелейки Шампионска лига, Висшата лига, ФА Къп и Карабао Къп.

Мане се присъедини към Байерн Мюнхен за сумата от 32 млн. евро, а на негово място дойде 22-годишният Нунес за рекордните за клуба 80 млн. евро от Бенфика. Уругваецът пристигна на "Анфийлд" с огромни амбиции и с изявите си загатва за потенциала си. Той обаче все още изпитва сериозни трудности при завършващия си удар, което му носи критики.

"Гледах Садио и Мо Салах да играят на тази позиция с години. Нещото, което и двамата правиха невероятно добре, беше вкарването на голове. Малко различно е с Нунес, който играе през средата и е много опасен. Когато Боби (Фирмино) е в тази роля, той обикновено играе по-дълбоко и запълва половината пространство", коментира полузащитникът пред "LFCTV".

Вижте видео от поредния фрапантен пропуск на Дарвин Нунес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички