Звезда от Висшата лига подлуди феновете: Премени се в... момиченце с униформа (СНИМКА)


Звезда от Висшата лига подлуди феновете: Премени се в... момиченце с униформа (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1040 0

Нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин взриви социалните мрежи и феновете в Англия с нова фотосесия. На най-култовата снимка от нея той се бе пременил като момиченце в училищна униформа, носейки официално черни обувки, дълги бели чорапи, панталонки (които от мнозина бяха объркани за пола), бяла риза на точки, вратовръзка и сако, като освен това е сложил и малка дамска чантичка.

Преобладаващото мнение обаче не е обвинително за външния му вид, а дори напротив - хората се радват на това, че Калвърт-Люин не се притеснява да се показва по този начин и на това, че не се интересува от потенциални възможни реакции.

Облеклото му от снимките е на дизайнера Хари Ламбърт и е на корицата на Homme Plus. 24-годишният английски нападател сподели снимката и в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Калвърт-Люин се намираше в отлична форма за Евертън и бе сред най-добрите нападатели в първенството, но след това го сполетя контузия. Друг от топ атакуващите играчи може да си тръгне от Острова, въпреки че отиде там скоро. Става въпрос за Роналдо, който мисли за сензационна раздяла с Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички