Приключи ли приказката на "чуковете"? Уест Хям загуби ключов играч за дълго


Приключи ли приказката на "чуковете"? Уест Хям загуби ключов играч за дълго
Снимка: Getty Images/Guliver

1451 0

Централният защитник на Уест Хям Анжело Огбона ще отсъства от терените за дълго време, след като получи контузия по време на двубоя с Ливърпул във Висшата лига през уикенда.

"Чуковете" победиха мърсисайдци с 3:2 у дома, но Огбона напусна принудително терена, а направените изследвания са показали, че бранителят има частично разкъсване на връзките на дясното коляно.

За момента все още не е ясно колко време ще бъде извън строя Огбона, но със сигурност става въпрос за дълъг период, като не е изключено той да пропусне голяма част от сезона на лондончани.

Тимът на Дейвид Мойс се представя отлично от началото на сезона във Висшата лига, като след 11 кръга е на три точки от върха в класирането, а междувременно вече си осигури участие в елиминациите на Лига Европа през пролетта.

Загубата на Огбона може да окаже сериозно влияние на играта на Уест Хям в дефанзивен план, тъй като от началото на сезона "чуковете" са отборът, който извършва най-малко смени във Висшата лига. Дейвид Мойс разчита на едно ядро от 11 футболисти, които почти не сменя.

След като Уест Хям победи Ливърпул, мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп негодува срещу две съдийски решения (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички