Звезда на Ливърпул обясни защо играчите пристигат час по-рано на тренировка


Звезда на Ливърпул обясни защо играчите пристигат час по-рано на тренировка
Снимка: Getty Images/Guliver

4953 0

Садио Мане призна, че звездите на Ливърпул трябва да идват час преди тренировката, ако искат да си намерят място във фитнеса. Сенегалският нападател похвали атмосферата на "Анфийлд", която помага за великолепното представяне на отбора.

"Привържениците виждат това, което правим на терена в края на седмицата и то върви добре. Работата обаче започва още у дома с професионално отношение, както и след това на тренировки. Може да се види, как всеки един ден от играчите идва и иска да се подобри. Фитнесът е пълен час преди тренировката", заяви Мане пред сайта на "червените".

"Смятам, че това е много, много голям знак за клуба, защото всеки иска да играе и да е най-добрият. Това прави нещата специални. Всичко започва от тренировките и е наистина важно. Нормално е феновете да са развълнувани, когато виждат, че играем добре", допълни още той. Отборът на Юрген Клоп води с 13 точки на върха във Висшата лига, като е и с два мача по-малко.

А за кой свой играч, който не получава много шансове за изяви, Ливърпул е отказал вече две оферти през зимата - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички