Ливърпул е отхвърлил 2 оферти за Шакири тази зима


Ливърпул е отхвърлил 2 оферти за Шакири тази зима
Снимка: Getty Images/Guliver

4815 0

Ливърпул е отказал 2 оферти за свой играч, който не е титуляр в тима. Става дума за рилото Джердан Шакири, който през зимния трансферен прозорец е бил желан от италианския Рома и испанския Севиля. И двата тима са искали да вземат швейцареца под наем до края на сезона.

И двете оферти са били отхвърлени от мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп. Според The Telegraph, германецът не е искал да отслаби състава си в средата на сезона, дори когато става дума за резервен футболист.

Все пак, в Ливърпул са готови да обмислят продажбата на 28-годишното крило. Условието им обаче е кандидатът да предложи 25,5 млн. паунда, което е почти двойно на платените за играча пари на Стоук Сити през лятото на 2018 година.

През настоящия сезон швейцарският национал е бил титуляр само в 2 мача на "червените", а освен това той има заместник в лицето на новото попълнение Такуми Минамино. Въпреки това, Клоп не иска да се разделя с него, за да го прати някъде под наем. А какъв страхотен рекорд записаха мърсисайдци при успеха над Манчестър Юнайтед този уикенд вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички