Лидерът на Арсенал разказа за най-мрачните си дни: Микел Артета ме убеди да остана и ми помогна много


Лидерът на Арсенал разказа за най-мрачните си дни: Микел Артета ме убеди да остана и ми помогна много
Снимка: Getty Images

1932 0

Един от основните футболисти на Арсенал - Гранит Джака даде интервю пред ESPN, в което засегна редица теми. Полузащитникът обаче разкри, че е бил много близо до това да напусне Северен Лондон, но Микел Артета е успял да го убеди да остане.

"Имах един период в Арсенал, в който не се разбирах с феновете. Тогава бе и януарският трансферен прозорец, получих доста оферти, оставаше само да подпиша и щях да си тръгна от "Емиратс", заяви Джака.

"Микел Артета обаче ме извика и поговорихме на дълго и на широко за всичко. Той успя да ме убеди да остана и до ден-днешен съм му благодарен за това. Това бе момент в кариерата ми, в който не се чувствах добре психически, не знам дали мога да го нарека депресия, но не бях окей. Артета ми помогна наистина много, за да се върна на правилния път", добави още швейцарецът.

Джака акостира в Северен Лондон през 2016 година от отбора на Борусия Мьонхенгладбах. Според мнозина полузащитникът се превърна в сърцето и душата на отбора на Арсенал, превръщайки се в любимец на феновете на "топчиите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза звезда на Арсенал за новото попълнение Габриел Жезус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички