Зидан може да замени в сегашния му клуб бъдещия треньор на Юнайтед


Зидан може да замени в сегашния му клуб бъдещия треньор на Юнайтед
Снимка: Getty Images

1682 0

Зинедин Зидан може да стане новият треньор на Пари Сен Жермен през лятото, пише "Cadena Cope". Той би могъл да застане на поста на Маурисио Почетино, ако аржентинецът се насочи към Манчестър Юнайтед. Английският гранд вчера остана без треньор, след като Оле Гунар Солскяер беше уволнен.

От "Олд Трафорд" са се свързали с френския треньор, за да му предложат вакантния пост при тях. Зидан обаче е отхвърлил предложението по лични причини. Според испанското издание неговата съпруга не иска да живее в Англия, най-малко пък в Манчестър.

"Cadena Cope" припомня, че бившият наставник на Реал Мадрид два пъти е отказал на Юнайтед, тъй като не е искал да започва работя по средата на сезона. За да го убеди да поеме "червените дяволи", ръководството на английския колос смята да подобри финансовите условия, които му предлага. Вчера стана ясно пък кой от тях иска да види сър Алекс Фъргюсън на кормилото на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички