Солскяер с насълзени очи при сбогуването с Манчестър Юнайтед: Добър екип сме (ВИДЕО)


Солскяер с насълзени очи при сбогуването с Манчестър Юнайтед: Добър екип сме (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2460 0

Вече бившият мениджър на Манчестър Юнайтед и легендарен нападател на клуба Оле Гунар Солскяер говори след раздялата с "червените дяволи". Накрая той стана по-емоционален и очите му се насълзиха, но призна, че вярва в досегашния му помощник Майкъл Карик, който поне временно поема тима, както и че ще продължава да следи клуба и да му стиска палци.

"За клуба, за феновете, за играчите, за щаба... исках да направим следващата стъпка и да се борим за титлата, да печелим трофеи. Ще има много журналисти, които ще ми искат интервюта, но няма да давам никакви. Тръгвам си през предната врата, защото мисля, че всеки знае, че дадох всичко на този клуб.

Този клуб значи всичко за мен, заедно сме добър екип, но за съжаление не можах да постигна необходимите резултати и е време за мен да се отдръпна. Много съм горд от престоя си. Разбира се, това е от нещата, за които мечтаеш в живота си. Когато си бил играч, след това треньор на резервите, следващото е единственото, което не си правил и става голямата мечта - да си наставник на първия отбор, което вече съм сторил. За мен бе наслада от първата до последната минута.

Първо искам да благодаря на борда и на собствениците, че ми дадоха възможността, зашото не е за всеки. Чувствам се поласкан и привилегирован. Надявам се, че съм оставил клуба в по-добро състояние, отколкото го заварих. Направих отлични приятелства, възстанових стари такива. Феновете бяха невероятни - от първия ден в Кардиф до днес. Ще се видим отново с тях" - заяви Солскяер.

Ето и какво сподели за Карик: "Майкъл Карик ще бъде начело срещу Виляреал. Майкъл, имам огромно уважение към него, обичам го. Ставам емоционален, защото той е на топ ниво. Ще са добре, ще се справят. Ще ги гледам и ще ги подкрепям".

"Червените дяволи" записаха серия от слаби резултати и още по-слаба игра, а последният случай бе поражението с 1:4 от Уотфорд. Дори се появи информация, че играчите на Манчестър Юнайтед са плакали след загубата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички