Брайтън успя да уреди ветерана Джеймс Милнър от Ливърпул


Брайтън успя да уреди ветерана Джеймс Милнър от Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2035 0

Отборът на Брайтън е успял да постигне договорка с Джеймс Милнър от Ливърпул, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо.

Източникът твърди, че двете страни са се разбрали по детайлите за контракта, който ще бъде до края на сезон 2023/24. Джеймс Милнър пък ще се присъедини към отбора на Роберто Де Зерби като свободен агент след края на настоящата кампания. Това е вторият трансфер на "чайките", след като по-рано си осигуриха подписа на Жоао Педро.

Какво постигна Милнър с Ливърпул?

Британският футболист премина на "Анфийлд" през 2015 година за сумата от 15 милиона от Манчестър Сити. Универсалният полузащитник има 328 мача за мърсисайдци, в които може да се похвали с 26 попадения и 46 асистенции.

37-годишния футболист триумфира в Шампионска лига, Висшата лига, ФА Къп, Карабао Къп, Суперкупата на Европа, както и в Световното клубно първенство, защитавайки цветовете на мърсисайдци.

Джеймс Милнър има общо 615 изяви във Висшата лига като повече от него имат само и единствено Райън Гигс (632) и Гарет Бари (652).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул губи битката за Джуд Белингам от Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички