Здрав дуел и голяма слабост: Защо Манчестър Сити трябва да трепери пред Тотнъм


Здрав дуел и голяма слабост: Защо Манчестър Сити трябва да трепери пред Тотнъм
Снимка: GettyImages

1374 0

Манчестър Сити и Тотнъм ще премерят сили един срещу друг днес (3 декември) в голямото дерби на Висшата лига. "Гражданите" ще търсят задължителен успех, след като записаха две поредни равенства в елита, но проблемът се крие в съперника, който не е никак на късмет на Пеп Гуардиола и компания.

Тотнъм знае как да побеждава Манчестър Сити

Отборът на "шпорите" се намира в ужасяваща серия от 3 поредни загуби в английския елит, след като започна кампанията ударно. Лондончани обаче са най-голямата слабост на Хосеп Гуардиола и "гражданите", тъй като никой не е побеждавал повече Сити и испанския специалист повече от Тотнъм в лигата (6 пъти).

Дуелът, който може да реши всичко

В дерби с подобен магнитуд е напълно честно светлините на прожекторите да паднат под играчите във форма на двата тима, а това са двете звезди - Ерлинг Холанд и Джовани Ло Селсо.

Съвсем наскоро Холанд се превърна в най-младия играч в историята на Шампионска лига, който стига до 40 попадения след само 35 изиграни мача в най-комерсиалния европейски турнир, а срещу "спърс" ще се надява да вкара втория си гол в дербито. От другата страна, стои обаче Джовани Ло Селсо, който никога не е губил срещу "гражданите" (3 победи, 1 реми) и може да се похвали с гол и асистенция в последните си два мача за клуб и страна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Къде да гледаме Манчестър Сити - Тотнъм НА ЖИВО по ТВ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички