Джака напомни за позабравен ас на Арсенал: Той е много важен за нас


Джака напомни за позабравен ас на Арсенал: Той е много важен за нас
Снимка: Getty Images

1998 0

Лидерът в отбора на Арсенал - Гранит Джака, говори за предстоящото завръщане на Габриел Жезус в отбора. Бразилският нападател, който бе привлечен от Манчестър Сити през лятото получи травма в коляното по време на Мондиал 2022 и не е стъпвал по терените оттогава.

Джака беше разпитан за завръщането на Жезус. Той заяви, че присъствието му е важно за отбора, като се има предвид, че както Еди Нкетия, така и Леандро Тросар също са с травми.

"Тъй като загубихме и Еди, много по-важно е Габи да се върне, Лео също е контузен и може да играе на тази позиция. Надявам се Габи да бъде на 100% готов, защото знаем, че той може да ни помогне. С играта си, с работната си етика и със своята личност той е много, много важен за нас", каза Джака.

Жезус беше от решаващо значение за представянето на "артилеристите" преди контузията си, като допринесе по отношение на отбелязването на голове и създаването на положения.

"Топчиите" продължават да се борят с Манчестър Сити за титлата във Висшата лига, феновете на тима ще се надяват за бързото му завръщане, тъй като мнозина експерти вярват, че той може да помогне на "топчиите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Микел Артета е сред фаворитите да наследи Карло Анчелоти в Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички