Изненада: Франк Лампард се завръща на треньорската скамейка на Челси


Изненада: Франк Лампард се завръща на треньорската скамейка на Челси
Снимка: Getty Images

1175 0

Легендарният футболист и бивш старши треньор на Челси Франк Лампард ще се завърне начело на тима до края на настоящия сезон 2022/23! Новината бе разпространена от два авторитетни и достоверни източника - "The Athletic" и спортния журналист Фабрицио Романо.

Информацията им гласи, че 44-годишният Лампард, който изгледа на живо равенството с Ливърпул, вече е провел разговор с ръководството на клуба и е дал принципното си съгласие да тренира отбора до края на кампанията.

"The Athletic" допълва, че повторният дебют на бившия полузащитник начело на Челси може да бъде още през идния уикенд, когато е гостуването на Уулвърхемптън от Кръг №30 в английската Висша лига (8 април, 17:00 часа). Романо пък добавя, че, въпреки този развой на събитията, на "Стамфорд Бридж" ще продължат процеса по търсене на постоянен мениджър!

*Припомняме, че Челси уволни Греъм Потър след загубата с 0:2 от Астън Вила на 1 април, а срещу Ливърпул (4 април) тимът бе воден от Бруно Салтор. Първият треньорски престой на Лампард при лондончани бе в периода юли 2019 - януари 2021 година, когато записа 84 мача във всички турнири (44 победи, 15 равенства и 25 загуби). В момента "сините" са на 11-о място в таблицата с 39 точки и им предстоят два 1/4-финални сблъсъка с Реал Мадрид в Шампионска лига (12 април в Испания и 18 април в Англия).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Въпросът към играч на Челси, който сринал авторитета на Потър в съблекалнята

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички