Защо треньорът на Шефийлд (Ю) забрани на играчите да си разменят фланелки с Ливърпул?


Защо треньорът на Шефийлд (Ю) забрани на играчите да си разменят фланелки с Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

6019 0

Мениджърът на Шефийлд Юнайтед Крис Уайлдър е забранил на играчите си да си размнят фланелките с футболисти на Ливърпул след двубоя между двата тима. Мачът е в събота, 28 септември, от 14,30 часа. Ливърпул ще влезе в тази среща, без да е загубил нито точка този сезон - 6 победи в 6 мача.

"Не искам с нашите играчи да гледаме на този мач със замечтани очи. Не искам да казваме на техните играчи преди мача: "Може ли да си разменим фланелките? Може ли да получа автограф?". Това ще бъде мач от Висшата лига. Разбира се, в момента има огромна дистанция между двата клуба, но ние се опитваме малко да я съкратим", заяви уайлдър, цитиран от "Sky Sports".

"Мисля, че ако попитате нашите футболисти, те ще ви кажат, че искат да се докажат срещу такъв противник. Не искам в събота Ливърпул просто да дойде да играе в задния ни двор и после да ни кажат: "Благодаря ви много, това бяха най-лесните 3 точки за целия сезон", допълни наставникът на новака във Висшата лига. А кой според Клоп е най-добрият отбор в Европа към момента вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички