Защо Моуриньо и Конте не се поздравиха след мача?


Защо Моуриньо и Конте не се поздравиха след мача?
Снимка: Getty Images/Guliver

1425 0

Мениджърите на Манчестър Юнайтед и Челси не се поздравииха след края на срещата между двата отбора, спечелена от лондончани с 1:0 на "Стамфорд Бридж". Дербито беше изпълнено със спорни ситуации, а "червените дяволи" получиха червен картон още през първото полувреме, когато от игра беше изгонен Андер Ерера.

Полемиката след срещата е сериозна, след като Антонио Конте обяви директно, че 20-кратният шампион на Англия е играл анти-футбол - тактика, с която италианецът не е съгласен. Може би това е и причината двамата да не се здрависат - нещо, за което намекна и Моуриньо.

"Ако го видя, ще го поздравя, но в случая просто не го видях. В същото време мисля, че играчите ми заслужаваха моето присъствие и моята реакция веднага след двубоя. Също така трябваше да поздравим феновете, които бяха зад нас през цялото време.

Обещавам ви - ако го бях видял, щях да го поздравя. Няма какво да си кажа с него, но да го поздравя - винаги бих го направил и ще го направя отново", отсече Моуриньо.

Както е известно, обичай е треньорите да се поздравяват след всеки двубой, но на "Стамфорд Бридж" Конте директно се насочи към терена, а действията му бяха последвани и от Моу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички