Моуриньо: Щяхме да бием, но съдията ни поряза (ВИДЕО)


Моуриньо: Щяхме да бием, но съдията ни поряза (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

1164 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бе изключително недоволен след загубата на неговия тим в 1/4-финалната среща за ФА Къп срещу Челси с 1:0. Специалния логично не беше доволен от развоя на срещата и от показания на Андер Ерера червен картон, но в същото време коментира и обидите по негов адрес от страна на агитката на лондончани.

"Те ме наричаха Юда, но какво от това. Аз съм професионалист и защитавам своя отбор. И въпреки всичко, аз съм треньор номер 1 в историята на Челси. Ако някога намерят мениджър, които да ги направи шампион на Англия 4 пъти тогава няма да съм номер 1, но засега съм", заяви в свой стил Специалния.

"Няма какво толкова да кажа за мача. Щяхме да победим, ако съдията не беше дал този прибързан червен картон. Нашият план бе чудесен до този момент. Челси вече се бяха изнервили, а през втората част щяхме да нанесем своя удар", сподели още португалецът.

"Благодаря на феновете и на играчите. Те бяха просто невероятни. Моето мнение като човек, които е прекарал хиляди минути на резервната скамейка е, че ние щяхме да спечелим този мач", коментира Моуриньо пред Goal.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички