Рохо е заплашен от сериозно наказание заради ето това нарушение срещу Азар (ВИДЕО)


Рохо е заплашен от сериозно наказание заради ето това нарушение срещу Азар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1304 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо може да бъде сериозно наказан заради нарушение срещу Еден Азар в снощния сблъсък между Челси и "червените дяволи" на 1/4-финала на ФА Къп

Лондончани победиха Юнайтед с 1:0 с гол на Нголо Канте, но тимът на Моуриньо игра от 35-ата минута с човек по-малко, след като реферът изгони Андер Ерера. Като цяло по време на срещата играчите на Юнайтед играха доста грубо и най-често фаулирания бе именно Азар. 

Медиите на Острова твърдят, че Рохо може да изтърпи доста сурово наказание заради нарушение в добавеното време. В опита си да прескочи белгиеца, Рохо го настъпи здраво като със сигурност в действията му имаше умисъл. За това обаче беше отсъдено само нарушение в полза на Челси, а Рохо не получи дори жълт картон.

Припомняме, че случаят е само седмица, след като Златан Ибрахимович бе наказан за три мача заради удар с лакът, който той нанесе на Тайрон Мингс по време на равенството на "червените дяволи" 1:1 с Борнемут. Ако и Рохо бъде наказан по същия начин, то ще пропусне двубоите на тима с Мидълзбро, УБА и Евертън.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички