Роби Фаулър посочи голямата грешка на Ливърпул, довела до бедите на отбора


Роби Фаулър посочи голямата грешка на Ливърпул, довела до бедите на отбора
Снимка: Getty Images

1878 0

Легендарният нападател на Ливърпул  Роби Фаулър е на мнение че настоящите проблеми „мърсисайдци“ се дължат на сравнително пасивната селекция. През това лято на „Анфийлд“ се подсилиха само с каре нови футболисти - Дарвин Нунес, Артур Мело, Калвин Рамзи и Фабио Карвальо.

“Изглежда, че Ливърпул си има сериозни проблеми - няма съмнение в това. И няма смисъл това да се прикрива”, обяви Фаулър пред „Mirror”.

През миналия сезон тимът беше на минути от титлата преди Астън Вила да се срине на “Етихад”. Освен това Ливърпул беше и доста по-добрият отбор във финала на Шампионската лига срещу Реал Мадрид, който определено се страхуваше. Но сега, след вече седем срещи от новата кампания, този състав е приключен? Нещата не се случват така. Обикновени великите отбори отслабват за период от години, а не в рамките на дни“, продължи той.

Значи е необходимо да се потърсят други причини и водещите сред тях са контузиите. Не казвам, че като извинение може да служи фактът, че четирима от халфовете са с травми. Казвам, че Ливърпул допусна грешка, като не планира, че е възможно да се стигне до такива контузии. В клуба допуснаха голямата грешка да смятат, че всичките им играчи са достатъчно класни“, категоричен е Фаулър.

А ето кой 24-годишен играч е трансферна цел на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички