Заради Моуриньо дойде, а сега не може да се отърве...


Заради Моуриньо дойде, а сега не може да се отърве...
Снимка: Getty Images/Guliver

1160 0

Жозе Моуриньо е трън в очите на много хора, особено от началото на сезона. Журналисти и анализатори въстанаха срещу него, феновете все по-малко са на негова страна, а в последните месеци и част от играчите на "червените дяволи" го недолюбват. Стигна се дори до там, че Алексис Санчес не понася престоя си на "Олд Трафорд" и е наредил на агентите си да му търсят изход от тима час по-скоро.

Според информация на "The Times", чилийският ас е крайно недоволен както от схемата, която използва португалският специалист, така и от все по-малкото време, което получава за изява. Той записа много слаб първи полусезон с фланелката на тима, а от началото на сезона все по-рядко е титуляр в 11-те на Жозе Моуриньо. Той има 7 мача, 1 гол и 1 асистенция и определено не е щастлив в клуба.

Интересен факт е, че бившият ас на Арсенал избра Юнайтед именно заради Жозе Моуриньо. Алексис можеше да изчака да му изтече договора и да премине в градския съперник Сити, където го искаше лично Хосеп Гуардиола, а и в Англия предполагаха, че Санчес предпочита да играе именно на "Етихад". В крайна сметка, той се поддаде на изкушението да се превърне в най-високо платения играч в английската Висша лига, както и да работи с Жозе Моуриньо.

Към момента не се знае колко сериозен е интересът на други грандове към Алексис, но е ясно, че Санчес е напълно готов да напусне "Олд Трафорд", ако скоро не се промени или неговият статут, или мениджърът на клуба. Бившият играч на Барселона може да получи шанс за изява още днес, като е напълно вероятно неговите качества да се окажат от голямо значение за победа на Манчестър Юнайтед над Челси - как е възможно това, четете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички