Заради Челси Мануел Пелегрини няма проблем да отстъпи Сити на Пеп


Заради Челси Мануел Пелегрини няма проблем да отстъпи Сити на Пеп

957 0

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини не изглежда особено притеснен, че след края на сезона почти на 100% ще бъде заменен на поста от Хосеп Гуардиола. Спокойствието на чилиеца стигна до там, че той дори назова испанския си колега за "идеален" избор да застане начело на "гражданите", въпреки че с Пелегрини начело отборът постигна доста успехи, а през този сезон е фаворит за титлата.

В Англия разкриват, че Архитекта няма да остане без работа след края на сезона, тъй като е вариант "Б" за действащия шампион на Висшата лига Челси. Роман Абрамович се надява да привлече Пеп Гуардиола, но каталунският специалист подготвя от година и половина преминаването си на "Етихад". Договорката с Чики Бегиристайн е устна, но едва ли бившият треньор на Барселона ще се отметне от нея.

Челси пък са се спрели на Пелегрини заради опита му в английския шампионат, но най-вече заради добрата работа, която е свършил до момента в Сити. Той направи страхотен колектив там и до момента не е изпускал съблекалнята от контрол. Според анализатори на Острова, именно Пелегрини е идеалният избор за Абрамович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички