Оскар провали Челси срещу Уотфорд


Оскар провали Челси срещу Уотфорд

1184 0

Шампионът Челси записа равенство 2:2 срещу Уотфорд на "Стамфорд Бридж" в официалния дебют начело на холандския специалист Гуус Хидинг.

Срещата почна отлично за домакините, които в 32' Гари Гейхил свали топката за Диего Коща, който успя да реализира - 1:0. Само 10 минути по-късно обаче Дийни изравни резултата с точно изпълнение от дузпа. С това попадение Тибо Куртоа все още няма мач във Висшата лига, в който да не е допуснал гол.

През второто полувреме Играло отбеляза дежурния си гол в 56', след като получи отлично подаване от Хурадо. Това обаче не стигна за победата на "стършелите".

Коща за пръв път през сезона отбеляза два гола в един мач, след като беше точен в 65'. До края на двубоя домакините натиснаха и можеха да стигнат до победата, след като в 79' Азар беше повален в наказателното поле. Оскар обаче се подхлъзна, а с това лиши и лондончани от 3-те точки в мача.

Това остава Челси в близост до зоната на изпадащите. "Сините" са с 19 точки, като са на 2 от Нюксъл и Норич."Свраките" обаче са с мач по-малко. Уотфорд пък е на 7-о място с 29 точки - толкова, колкото има и Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички