Антонио Конте бе откровен до болка с журналистите и феновете след загубата от Челси


Антонио Конте бе откровен до болка с журналистите и феновете след загубата от Челси
Снимка: Getty Images

1378 0

Старши треньорът на Тотнъм Антонио Конте бе болезнено откровен пред журналистите след загубата на неговия отбор в първия 1/2-финален мач срещу Челси за Купата на Лигата. "Шпорите" бяха пометени от "сините" през първата част, а наставникът заяви следното пред "Sky Sports":

"Мачът бе труден от самото му начало. Челси показа, че е много по-добър от нас. През първото полувреме страдахме много, но знаем, че те са един от най-добрите отбори в Европа и в света", започна Конте и продължи:

"Миналата година те спечелиха Шампионска лига и ако трябва да сравняваме двата отбора - мисля, че няма нужда от сравнения. Говорим за тим, който е готов да печели. Днес видяхме разликата между нас и тях".

"И преди бях казвал, че този тип мачове ще ни покажат колко точно е разликата между нас и топ клубове като Челси. Страдахме много тази вечер и те ни показаха, че са много по-силни от нас", каза още Антонио Конте.

"Предстои ни много работа в много аспекти, защото в последните няколко години нивото на Тотнъм падна драстично. Сега искаме да изградим отбора наново, но за целта ни трябва търпение и повече време. Разбирам, че това не е лесно да се приеме, особено за феновете, но ние работим здраво. В момента сме по средата".

Прочетете и коментара на Томас Тухел след срещата, в който първо леко жегна Ромелу Лукаку, но след това го похвали за играта му срещу Тотнъм!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички