Ерик Тен Хаг взима мерки за кризата в Манчестър Юнайтед, разделя се с четири от звездите


Ерик Тен Хаг взима мерки за кризата в Манчестър Юнайтед, разделя се с четири от звездите
Снимка: Getty Images

13088 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е готов да освободи четирима свои играчи през зимата. Това са Каземиро, Рафаел Варан, Джейдън Санчо и Антони Марсиал, които изглежда, че не са толкова важни за специалиста.

"The Mirror" съобщава, че "червените дяволи" са готови да изслушат оферти за четирите си звезди, тъй като Тен Хаг се стреми да възстанови отбора си. Неговият отбор беше в лоша форма този сезон, отпадна от Шампионска лига и заема шесто място във Висшата лига.

Подновяването на отбора ще започне с 4-ма напускащи

Още: Цели 19 играчи пропускат Ливърпул - Манчестър Юнайтед

В момента Каземиро е извън терените поради контузия на подколянното сухожилие и отсъства от началото на ноември. Бразилският полузащитник пристигна в Манчестър Юнайтед от Реал Мадрид през септември 2022 г. за отчетените 70 милиона паунда.

31-годишният играч силно впечатли миналия сезон, като отбеляза седем гола и шест асистенции в 51 мача в различни състезания. Той обаче направи съмнителен старт на втория си сезон, изглеждайки уязвим в средата на терена. Тен Хаг е готов да спечели пари от Каземиро, който има още три години от договора си. Съобщава се, че гигантът от Саудитската професионална лига Ал Насър е един от фаворитите в надпреварата за бразилския национал.

Междувременно 30-годишният Варан наскоро загуби доверието на мениджъра, като холандският треньор предпочиташе Хари Магуайър и Люк Шоу като централни защитници. Той е свързван с преминаване в Байерн Мюнхен.

23-годишният Санчо също е сочен като напускащ "Олд Трафорд" през януари, след като се скара с мениджъра си.  И накрая, Марсиал има само шест месеца от договора си с Юнайтед. 28-годишният играч е вкарал 90 гола в 317 мача в различни състезания, борейки се да се превърне в основния нападател, който клубът очакваше при подписването му. И докато Тен Хаг планира с кого да се раздели, то и неговият пост не е никак сигурен - като дори вече има потенциален заместник.

Още: Димитър Бербатов отправи призив към Манчестър Юнайтед преди дербито с Ливърпул

Майкъл Оуен даде прогноза за Ливърпул - Манчестър Юнайтед и посъветва "червените дяволи" да вземат пример от Тотнъм

Бивш треньор на Челси е вариант за наследник на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед?

След като Байерн Мюнхен изхвърли Манчестър Юнайтед от Шампионска лига: Томас Тухел защити Ерик тен Хаг

Ще осъществи ли нов трансфер Тодор Неделев? Поискаха го в няколко посоки (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички