Съотборник на Кейн: Сигурен съм, че всяко лято Тотнъм получава оферти за него


Съотборник на Кейн: Сигурен съм, че всяко лято Тотнъм получава оферти за него
Снимка: Guliver/GettyImages

1292 0

Футболистът на Тотнъм Лукас Моура е сигурен, че ще бъде много тежък удар за лондончани, ако се разделят с голямата звезда на отбора - Хари Кейн. Нападателят наскоро заяви, че не изключва възможността да напусне "шпорите", ако не започнат да печелят трофеи в скоро време.

26-годишният Кейн е считан за един от най-добрите нападатели в света и често е спряган с трансфер в някой от европейските грандове, а слабите резултати на Тотнъм през този сезон увеличиха спекулациите. "Трудно ми е да говоря за това, защото е лично решение. Сигурен съм, че всяко лято Тотнъм получава оферти за Хари Кейн. Разбира се, аз бих искал да играя с него и през следващия сезон, но не аз решавам.

Той е много важен играч за нас и ще ни е трудно да го заменим. Всички знаят, че той е голям играч. Той е много важен за нас и вкарва в почти всеки мач. Сигурен съм, че Моуриньо иска да го задържи. Той разчита на него за остатъка от този сезон и за следващия", коментира Моура. Английският национал вече е голмайстор номер 3 във вечната класация на "шпорите", като има поне по 20 гола във всички турнири във всеки от последните пет сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички