Върджил ван Дайк се завръща в игра за Ливърпул


Върджил ван Дайк се завръща в игра за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

2274 0

Мениджърът Юрген Клоп потвърди, че Върджил ван Дайк може да се завърне в игра в предстоящата контрола на Ливърпул срещу Херта Берлин в Инсбрук. Защитникът не е играл за клуба си от миналия октомври, но може да участва в мача срещу германския тим на „Тиволи”.

Мениджърът разкри също така пред официалния сайт, че и Джо Гомес е близо до завръщане, като двамата бранители правят големи стъпки в рехабилитацията си.

„Надявам се, но не съм сигурен. Има все пак възможност Върджил да запише няколко минути. Изглежда много добре на тренировка и може да разчитаме на него, но трябва да имам последен разговор с медиците. Изглежда готов, но ще видим. Джо Гомес също е много близо. Няма надпревара между двамата, тъй като те са с различни контузии. Ако Върджил сега може да изиграе 20 минути, то Джо ще може също толкова следващия мач. Ще видим, но в тренировка изглеждат много добре”, каза германският специалист.

„Няма натиск от нас да се връщат бързо. От време на време се появяват техни снимки на заниманията и се вижда, че са добре. Предстои дълъг сезон и ги готвим за много дълъг период след тежки контузи”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички