"Всички знаете къде иска да играе": Гуардиола с любопитен коментар за Мбапе


"Всички знаете къде иска да играе": Гуардиола с любопитен коментар за Мбапе
Снимка: Getty Images

2667 0

За поредно лято Килиан Мбапе ще бъде един от футболистите, за когото ще се пише най-много. Договорът му с ПСЖ е до следващото лято и въпреки че французинът споделя, че ще играе на "Парк де Пренс" дотогава, бъдещето му не е много сигурно.

Дори мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе попитан въпрос по темата. Испанският специалист обаче призна, че новият носител на трофея от Шампионска лига няма да привлича голямата звезда на парижани.

Въпреки това той добави и думи "всички вие знаете къде иска да отиде". Почти със сигурност става въпрос за това, че Мбапе неведнъж е загатвал, че иска да играе за Реал Мадрид, където също е силно желан.

"Ние няма да привличаме Килиан Мбапе, той няма да се присъедини към Манчестър Сити. Всички вие знаете къде иска да отиде той" - заяви Гуардиола, цитиран от редица европейски издания и журналисти. Междувременно Мбапе бе силно критикуван заради думи за Южна Америка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички