Всички в Арсенал са бесни на Месут Йозил


Всички в Арсенал са бесни на Месут Йозил
Снимка: Getty Images/Guliver

2151 0

Докато в Арсенал вече мислят за първия си сезон без Арсен Венгер от 22 години насам, медиите в Англия са сигурни, че наследникът му ще има тежката задача да се справи със своенравията на голямата звезда на тима Месут Йозил. Безспорно футболист от най-висок ранг, Йозил често липсваше за "топчиите" през сезона, като или лекуваше травма, или демонстрираше слаба форма.

Днес "The Sun" пише, че почти всички звезди на тима са бесни от изявите на немския национал, който според тях си избира в кои мачове да играе и в кои не. Изданието напомня още, че през този сезон халфът е пропуснал цели 25 мача на тима от общо 58, като няма да играе и до края на сезона заради контузия в гърба.

Освен това в тима са недоволни, че Джак Уилшър ще трябва да намали драстично заплатата си, за да остане на "Емирейтс", за разлика от Йозил, който получи огромна заплата, за да подпише нов договор през януари. Според играчи немският футболист се пази за Световното първенство в Русия, а защо не игра в мача с Бърнли остава мистерия, след като не е показал никакви проблеми по време на реванша с Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички