Всички в Англия категорични: Ясен е новият треньор на Тотнъм - постигнато е съгласие


Всички в Англия категорични: Ясен е новият треньор на Тотнъм - постигнато е съгласие
Снимка: Getty Images

2962 0

Всички големи медии в Англия вече са категорични, че е ясен новият мениджър на Тотнъм! Редица издания от Острова потвърдиха, че Ангелос Постекоглу кара последните си часове начело на шотландския Селтик, след като го изведе до титлата.

Престижното издание Sky Sports пише, че след като "детелините" са позволили официално на Постекоглу да води преговори с лондонския клуб, вече са стигнали до разбирателство. Скоро ще бъде обявен официално като треньор на клуба.

Вече се спекулира и с имената, които ще заемат мястото му в Селтик. Според Sky Sports фаворитите за позицията са Брендън Роджърс и Джеси Марч - две имена, които са ръководили отбори в английската Висша лига.

Изданието допълва още, че по според източниците им преговорите между Постекоглу и Тотнъм са се състояли днес - понеделник (05.06). Гурото на футболните трансфери Фабрицио Романо пък също потвърди, че австралиецът ще бъде наставник на тима от Северен Лондон.

Една от първите цели на наставника ще е да задържи голямата звезда на отбора. Според информациите обаче Тотнъм вече е поставил цена на Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички