Всички срещу Митов - играчи, фенове и шефове са бесни на треньора


Всички срещу Митов - играчи, фенове и шефове са бесни на треньора
Снимка: Официален сайт на Левски

2124 0

Треньорът на Левски Николай Митов си е навлякъл гнева не само на феновете, но и на играчите в тима. Причина за недоволството са слабите резултати и някои решения на Митов, твърди "България Днес".

Играчите на Левски са ядосани на треньора си заради решението му да извади от групата четирима от колегите им. Става дума за Антонио Аниете, Джереми Де Ноойер, Сърджан Лукин и Георги Костадинов. И на четиримата договорите им изтичат в края на сезона и те няма да останат в отбора.

Въпреки това, изброените играчи са сред основните в тима и са сред ядрото в колетива при "сините". Затова останалите са на тяхна страна и не приемат действията на Митов. Още повече че той продължава да залага на разочаровалите Сукуна, Адениджи и Нар.

Феновете пък са бесни на треньора след изказването му след загубата от Локомотив (Пловдив). Той заяви, че Левски се бори не за второто място, а за участие в Лига Европа. Така той абдикира от битката с ЦСКА за мястото, даващо право на участие във втория по сила европейски клубен турнир. Нещо, което никак не се хареса на феновете, което те показаха в социалните мрежи.

Шефовете на "Герена" също не са доволни от случващото се. Те вече са поискали доклад от Митов за слабата игра и резултати на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички