Митов вади Аниете от черния списък за Лудогорец?


Митов вади Аниете от черния списък за Лудогорец?

1405 0

Проблемите на треньора на Левски Николай Митов не спират да се трупат. Наред със слабите игри и резултати на отбора, той трябва да се справя и с все по-ограничен кадрови потенциал, пише "Тема Спорт".

С контузия от мача с Локомотив (Пловдив) е Амаду Сукуна. Френският нападател се появи вчера на "Герена", но така и не се съблече по екип. Той напусна базата на клуба, като кракът му бе овързан с лед. Така почти сигурно Сукуна ще пропусне домакинството на Лудогорец.

Мачът срещу шампионите е на 16 май, вторник, от 20:00 часа на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" (сектор А ще остане затворен за срещата заради наказание на клуба).

Ако Сукуна не е на линия, то като титуляр ще започне Станислав Иванов. А в групата на "сините" ще бъде върнат Антонио Аниете.

Той бе отписан от спортно-техническия щаб след загубата с 0:3. Испанецът няма да получи предложение за нов договор и затова бе преценено повече да не е в състава. Кадровите проблеми обаче ще променят това.

Със сигурност засега в групата няма да бъдат връщани централният защитник Сърджан Лукин и халфовете Джереми де Ноойер и Георги Костадинов, които отказаха да удължат контрактите си с клуба.

Наказан за мача с Лудогорец е Роман Прохазка, а контузия продължава да лекува капитанът Веселин Минев, който почти сигурно няма да бъде излекуван навреме.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички