Все по-абсурдни имена се споменават за атаката на Манчестър Юнайтед, ето го поредното от тях


Все по-абсурдни имена се споменават за атаката на Манчестър Юнайтед, ето го поредното от тях
Снимка: Getty Images/Guliver

3745 0

От Манчестър Юнайтед са идентифицирали нападателя Саломон Рондон като основна трансферна цел в следващите дни, след като пропуснаха да вземат реализатора на Милан Кжищоф Пьонтек. Наставникът на отбора Оле Гунар Солскяер силно желае да подсили атаката на тима след контузията на Маркъс Рашфорд, която го извади от игра за няколко месеца.

Пьонтек бе основната цел на „червените дяволи“, но вчера стана ясно, че полският нападател е решил да премине в отбора на Херта Берлин. Затова сега според „Таймс“ венецуелският таран Саломон Рондон може да се окаже трансферна цел на Манчестър Юнайтед в последните часове на януарския прозорец. Нападателят има опит във Висшата лига, като изкара общо 4 години в Англия и между 2015-та и 2019-та се състезаваше с екипите на Уест Бромич Албиън и Нюкасъл. В момента 30-годишният Рондон играе за ръководения от Рафаел Бенитес Далиен Ифанг.

Нападателят може да дойде под наем на „Олд Трафорд“, след като стана ясно, че стартът на Китайската Суперлига ще бъде забавен заради епидемията от коронавирус. А ето какъв тип нападател иска в отбора Оле Гунар Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички