Впечатляващо: Пеп Гуардиола лично настоял за привличането на Филип Кръстев


Впечатляващо: Пеп Гуардиола лично настоял за привличането на Филип Кръстев
Снимка: Getty Images/Guliver

1557 0

Един от най-успешните съвременни треньори - мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, лично е настоял за привличането на българския талант на Славия Филип Кръстев, съобщава скаутът на белгийския Ломел - Абдула Капан.

Тимът е сателит на английския гранд, а Капан е бил човекът, който е наблюдавал Кръстев. Скаутът допълва още, че испанският специалист постоянно наблюдава напредъка на младите футболисти, които отиват в белгийския Ломел.

"Кръстев е важна инвестиция за Сити футбол груп. Той бе привлечен по искане на Гуардиола, така че може да кажем, че Пеп лично се грижи за бъдещите таланти, които се надяваме някой ден да стигнат до Манчестър Сити. Той постоянно следи напредъка на младите футболисти, които трансферираме в Ломел. По същия начин за 2,5 млн. евро взехме Винисиус Соуса от Фламенго. Двамата с Кръстев са отлична инвестиция" - сподели Капан пред trtsport.

Изданието посочва, че трансферната сума, която е била заплатена за Филип Кръстев, е 2,3 милиона евро. А самият Пеп Гуардиола пък е съвсем близо до подписването на нов договор с Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички