Висшата лига не прощава и на Тотнъм: Погват Спърс за трансфер отпреди 15 години?


Висшата лига не прощава и на Тотнъм: Погват Спърс за трансфер отпреди 15 години?
Снимка: Getty Images

980 0

Отборът на Тотнъм е изправен пред обвинения заради трансфера на Джърмейн Дефоу през 2008 година, тъй като е нарушил трансферните правила на Висшата лига.

"Times" разкрива подробен доклад, подчертаващ използването на Мичъл Томас - бивш играч както на Уест Хем, така и на Тотнъм, като нелицензиран агент по време на преговорите за Дефоу.

Ключови фигури като Даниел Леви, Джърмейн Дефоу и бившият мениджър на Портсмут Хари Реднап са били свързани с Томас по време на трансфера, което предизвиква разследване от Футболната асоциация (ФА). Футболната асоциация, която първоначално не е участвала в арбитражния процес преди 15 години, изразява готовност да преразгледа случая, ако се появят нови доказателства.

Решението на ФА да не предприема действия по подробни телефонни записи, замесващи Томас в трансфера на Дефоу, поради предполагаема неточна документация, предизвика спорове.

Това скорошно разкритие заплашва да хвърли сянка върху историческата кампания на Тотнъм 2009/10, отбелязвайки завръщането на "шпорите" в Шампионска лига след почти пет десетилетия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Анге Постекоглу се нареди до мениджъри като Юрген Клоп и Пеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички