Ангелос Постекоглу съобщи ужасна новина за всички фенове на Тотнъм, която касае Джеймс Мадисън


Ангелос Постекоглу съобщи ужасна новина за всички фенове на Тотнъм, която касае Джеймс Мадисън
Снимка: Getty Images

989 0

Старши треньорът на Тотнъм - Ангелос Постекоглу, съобщи доста неприятна новина за всички фенове на "шпорите", която касае атакуващия полузащитник Джеймс Мадисън.

26-годишният англичанин стартира отлично престоя си в Северен Лондон, отчитайки се с 3 гола и 5 асистенции в 11 двубоя от Висшата лига.

На 6-и ноември обаче контузи глезена си при домакинството на Челси и бе заменен още на почивката. Първоначалните прогнози бяха, че травмата му не е толкова сериозна и ще отсъства само няколко мача, но от последните думи на мениджъра се разбира, че ситуацията е съвсем друга:

"Той не е добре. Срещу Челси напусна с контузия в глезена, а на следващия ден усети нещо, което ни накара да го изпратим на допълнителни прегледи. Вероятно ще се завърне в игра чак през следващата година!", обяви Постекоглу, цитиран от "The Athletic".

Това означава, че Тотнъм със сигурност ще бъде без най-креативния си футболист до края на 2023-та година. Джеймс Мадисън ще пропусне минимум 8 шампионатни мача - срещу Астън Вила (д), Манчестър Сити (г), Уест Хям (д), Нюкасъл (д), Нотингам (г), Евертън (д), Брайтън (г) и Борнемут (д).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Промяна на върха? Манчестър Сити излиза в ключовия мач с Ливърпул без 7 контузени играчи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички