Високомерие? Челси има черен списък с отбори, които не брои за живи


Високомерие? Челси има черен списък с отбори, които не брои за живи
Снимка: Guliver/GettyImages

3262 0

Една от най-интересните новини за Челси в седмицата на подновяването на английската Висша лига не е за кадрови проблеми на Антонио Конте преди двубоя от 4-ия кръг на гости на Суонси.

СЛЕД САМО МЕСЕЦ ПОД НАЕМ ВЪРНАХА НАПАДАТЕЛ В ЧЕЛСИ

Най-любопитната новост за феновете на футбола, свързана с Челси, дойде от изненадващ източник - генералният директор на Бристъл Сити Марк Аштън. Той разкри колко точно трудно е за някои отбори да опитат да вземат под наем млад играч на Челси.

"В края на миналия сезон се срещнах с борда на директорите на Роман Абрамович. Искахме да вземем Тами Ейбрахам. Те ми казаха, че са опитвали такива сделки в миналото и не са постигали успех, даже ми дадоха лист с клубове, с които не желаят да преговарят и да работят по никакъв начин", коментира Аштън.

"Аз ги помолих да ни дадат Тами за един сезон и да ни преценят по свършената работа, а не по думите ми. Казах им, че ако ни дадат шанс да се докажем, ще можем да изградим дългосрочни отношения.

В крайна сметка се разбрахме с ръководството и уточнихме всички финансови въпроси, но имаше още един проблем. Трябваше да чакаме за г-н Конте", коментира Аштън.

Конте дава благословията си и Аштън преминава под наем в Бристъл Сити за един сезон, като в първите шест мача от Чемпиъншип записа пет гола и се представя много над очакванията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички