Азар се подигра с качествата на Моуриньо


Азар се подигра с качествата на Моуриньо

3050 0

Звездата на Челси Еден Азар беше обявен за играч №1 през август - още в първия месец след ужасяващата кампания, която направи през миналия сезон в английската Висша лига. Белгиецът не се посвени да засегне бившия си мениджър Жозе Моуриньо, който пък от своя страна взе наградата за мениджър на месеца.

Крилото на "сините", който всъщност взе наградата най-добър футболист за сезон 2014/15 именно под ръководството на Специалния, индиректно обяви, че Жозе никога не е играл футбол и затова е нямал авторитета, с който се ползва Антонио Конте в момента в Лондон.

АНТОНИО КОНТЕ - ТАКТИЧЕСКИЯТ МАГ, КОЙТО МОЖЕ ДА СПАСИ ИЛИ ЗАГРОБИ ЧЕЛСИ

"Аз все още съм същият играч - не съм се променял. Конте ни дава много самоувереност след слабия сезон, който записахме. Конте познава футбола, защото самият той преди е бил футболист", лаконичен беше Азар.

Това не е първият случай, в който Моуриньо търпи подобен тип удар. Преди няколко години, когато Карло Анчелоти го наследи в Реал Мадрид Серхио Рамос каза подобни думи.

ПОЛ СКОУС: ВИСШАТА ЛИГА? ГЛУПОСТИ, НАЙ-ДОБРОТО ПЪРВЕНСТВО Е...

"Реал Мадрид имаше нужда от човек, който разбира футболистите. Анчелоти ги разбира до съвършенство. Той е бил футболист и винаги може да се постави на нашето място", каза тогава Рамос.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички