Антонио Конте напълно преобрази Челси!


Антонио Конте напълно преобрази Челси!
Снимка: Guliver/Getty Images

2990 0

Една от звездите на Челси Оскар заяви, че новият мениджър на клуба Антонио Конте е променил сериозно начина на игра и дори манталитета на тима.

Според думите на Oскар, веднага след идването си на "Стамфорд Бридж" италианският специалист е въвел нови тренировъчни методи, нова схема на игра и е променил манталитета на играчите.

Тактическият маг Антонио Конте на прага на двете крайности

"Мениджърът промени схемата на игра, която е доста по- различна в сравнение с тази от миналия сезон. Неговите методи на работа са различни. Той промени и манталитета на играчите и на отбора като цяло.

Много неща се подобриха след неговото идване. Миналият сезон като че ли ни липсваше решителност в някои мачове. Липсваше постоянство в изявите ни. Хубаво е да си върнем борбения дух. Ако продължим по този начин, ще спечелим титлата.

Конте разкри дали Челси се разделя с Оскар

През последните няколко сезона играех като типична 10-ка или като крило. Сега се връщам по-назад в оригиналната ми позиция като №8 - покривам зоната между двете наказателни полета, каквато е предпочитаната от мен роля.

Искрено се надявам през този сезон да спечелим някакви трофеи и да си върнем манталитета на победители. Целта ни не  е просто да влезем в Топ 4, но и да се борим за титлата, за купата и за Шампионската лига", отсече Оскар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички