ВИДЕО: Обезумялата реакция на Клоп след грозна симулация в дерби с Челси


ВИДЕО: Обезумялата реакция на Клоп след грозна симулация в дерби с Челси
Снимка: Getty Images

3617 0

Още в третия кръг на настощия сезон във Висшата лига два от големите фаворити за трофея - Ливърпул и Челси, премериха сили в директен сблъсък на "Анфийлд". "Сините" играха цялото второ полувреме в намален състав и имаха късмета да си тръгнат с точка от Мърсисайд след равенство 1:1.

Лондончани стартираха по-силно срещата, като откриха с гол на Кай Хаверц в средата на първата част. В самия край на полувремето обаче всичко се преобърна за тях, след като първо Рийс Джеймс бе изгонен, а малко след това Мохамед Салах вкара от дузпа.

През втората част възпитаниците на Томас Тухел удържаха натиска на съперника си и взеха много ценна точка в битката за титлата. В онзи мач обаче се разви и друга любопитна ситуация. Капитанът на Челси Сезар Аспиликуета направи опит за симулация в наказателното поле, която не бе уважена от съдията.

Главният арбитър обаче не показа жълт картон за симулация на бранителя. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе бесен покрай тъчлинията, като първо прие симулацията с иронична усмивка, а след това се обърна с гръб и изля гнева си. След мача германецът не пропусна да отиде до Аспиликуета и да го "поздрави" за откровената симулация. 

Клоп влезе в конфронтация и с мениджъра на Арсенал Микел Артета, с когото едва не стигнаха до бой (ВИДЕО).

@foo4y Was that a DIVE?😨⏬ #foryoupage #foryou #fyp #fy #football #soccer #klopp #azpilicueta #reaction ♬ оригинальный звук - Mr.Nexiles

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички